BB Care Boutique

TROTS op JEZELF!

Lingerie

Comfortabele en mooie lingerie zorgt ervoor dat u zich zelfverzekerd voelt. BB Care Boutique heeft een uitgebreide collectie lingerie die speciaal ontworpen is voor het dragen van een borstprothese. Welke prothese en welke soort lingerie u voorkeur ook heeft? U vindt bij BB Care Boutique altijd wat u zoekt. En als het model of ontwerp van uw keuze niet in voorraad is, bestellen wij het voor u. 

Badkleding

Wat is het fijn om weer een baantje te kunnen trekken, de zee in te gaan of te genieten van een heerlijke vakantie. Met een juiste borstprothese kunt u gewoon de actieve dingen blijven doen die u altijd deed. Zwemmen is geen enkel probleem. BB Care Boutique heeft een ruime keuze badpakken, tankini’s en bikini’s die speciaal ontworpen zijn voor borstprotheses. 

Gratis consult

Laat u geheel vrijblijvend door ons adviseren. In een persoonlijk gesprek zetten wij al uw wensen op een rijtje, geven handige tips en hebben een luisterend oor. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste, passende lingerie of badkleding. Maak snel een afspraak!